Background

Mogelijkheden

De bouwwerken die wij veel uitvoeren zijn: nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoudswerk. Uw nieuw te bouwen huis of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Dat geldt ook voor dakkapellen, serres, schuren en garages. Daarnaast verzorgen wij als Meer Met Minder-aanbieder ook allerhande renovatie- en onderhoudswerk: het aanbrengen van dubbel glas en het zorgen voor extra isolatie.

Meer met minder
Het label Meer Met Minder is door de overheid opgezet om op nationaal niveau te zorgen voor energiebesparing. Valleibouw is erkend Meer Met Minder-aanbieder: u kunt bij ons maatwerkadvies krijgen voor energiebesparende maatregelen en deze maatregelen ook laten uitvoeren.

Erkenningen
Als bouwbedrijf zijn we erkend leerbedrijf om de toekomst van ons bedrijf te borgen. Ook zijn we een Bouwgarant-aannemer, waardoor we het grootste keurmerk in de bouw bezitten. Die kwaliteit zetten we in voor particuliere klanten, bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen.

Wilt u doorpraten over de mogelijkheden in uw dagelijkse leef- of werkomgeving? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst!