Mogelijkheden

Bij Valleibouw maken we geen luchtkastelen. We kijken liever samen naar reële mogelijkheden. We zijn specialist als het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovaties en onderhoudswerk. Waar we ook goed in zijn: dakkapellen, serres, schuren en garages.


Erkenningen
Betrouwbaarheid is een speerpunt bij Valleibouw. Daarom zijn we trots op onze erkenningen. Dankzij onze ervaring leiden we mensen op. Als erkend leerbedrijf investeren we in de toekomst. Daarnaast zijn we in bezit van BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Dat krijgen we omdat we beschikken over de juiste diploma’s en voldoen aan kwaliteitseisen.


Offerte aanvragen
Luchtkastelen; daar zijn we dus niet zo van. De cijfers moeten kloppen. Dat kan alleen als we alles samen goed afstemmen. Zo voorkomen we vervelende verrassingen. Tot uw dienst! Vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

Een offerte vraagt u op om inzicht te krijgen in de prijs van een bouwproject. Het is daarom belangrijk dat zo’n prijsopgave correct is. Valleibouw maakt daarom graag een afspraak om de ins en outs van het project te bespreken. Alleen zo kunnen we een zorgvuldige offerte opstellen. Een afspraak maken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.