PASSIE VOOR BOUWEN

Onbezorgd wonen en werken
Bouwen tot uw dienst. Dat doen we bij Valleibouw. Van de kelder tot zolder en van een luxe woonvilla tot een praktisch kantoorpand. Wij gaan voor topkwaliteit. Een huis moet knus zijn, een thuis zijn, maar ook af. Dát is rustgevend. We gaan ervoor bij Valleibouw. We zijn pas tevreden als u onbezorgd woont en werkt. 

Traditioneel en ervaren
Valleibouw is een traditioneel bouwbedrijf. Ons hechte team van zo’n 15 vaste vakmensen bedient een brede klantenkring. Dat doen we al ruim vijfentwintig jaar door het hele land. We werken graag samen met experts, zoals architecten. Zij maken een ontwerp. Wij voeren uit. 

Samen bouwt ‘t beter
Samenwerking gaan we ook graag aan met u, onze klant. Alleen op die manier kunnen we ons werk doen: u tevreden laten wonen en werken. Hebt u een bouwklus in het verschiet? Bel gerust en maakt een afspraak. 

In het kort
Bouwen tot uw dienst. Dat doen we bij Valleibouw. Noem ons een traditioneel bouwbedrijf. Met een klein en hecht team grijpen we bouwklussen sinds 1994 met beide handen aan. We zijn servicegericht en gaan altijd voor topkwaliteit. Een nieuwe woning, een verbouwing of een renovatie? Valleibouw werkt graag met u samen. Bel gerust en maak een afspraak. 

Valleibouw Valleibouw Valleibouw

VALLEIBOUW

Bouwen is meer, veel meer dan alleen stenen op elkaar stapelen met wat cement ertussen. Bouwen is zorgen voor optimale tevredenheid en onbezorgd wonen en werken. Die tevreden klanten ontstaan door altijd topkwaliteit te leveren. Een nieuwe woning, een verbouwing of een onderhouds- of renovatieproject: Valleibouw pakt uw klussen met beide handen aan. Geen woorden. Nee, daden.