11 september 2016

Terug naar nieuwbouw projecten Terug naar nieuwbouw projecten

VILLA IJBURG AMSTERDAM

Nieuwbouw van architectonisch Villa op Rieteiland Oost te Amsterdam
Deze schitterende nieuwe villa staat op "de punt" van het eiland. Het perceel nummer is kavel 1 en is een toplokatie op dit eiland.

Het ontwerp van Studioninedots uit Amsterdam is schitterend gesitueerd op het kavel. De woning welke geheel onderkelderd is, en opgetrokken uit een betonnen casco.
Een groot deel van de binnenwanden is uitgevoerd in schoonwerkbeton. De gevels is voorzien van Sky Frame kozijnen en spuitbeton als gevelafwerking. Door het vele glas kijk je prachtig uit over het water.
De woning is voorzien van luxe interieurwerk en hoogwaardige installatie technische voorzieningen.

Onlangs op RTL 4 een item gewijd aan dit (droom)huis. zie

Beelden van Peter Cuypers fotografie.

Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam Villa op IJburg Amsterdam

NIEUWBOUW

Een nieuwe woning? Valleibouw pakt uw klussen met beide handen aan. Geen woorden. Nee, daden.