18-04-2016

Terug naar nieuws Terug naar nieuws

Bouw nu

WAAROM?
Voor een consument is de bouw van een woning of een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis. De consument begeeft zich op onbekend terrein en komt voor soms lastige keuzes te staan. Een goede aannemer neemt de zorg uit handen, zodat het bouwproject zorgeloos verloopt. 

HOE?
Bouwnu.nl helpt de consument met een compleet overzicht van alle aannemers met hun kwaliteiten. Aannemers worden snel gevonden en kunnen zich profileren met hun eigen bedrijfspagina en projecten. Aangevuld met beoordelingen van klanten kan de consument een weloverwogen keuze maken en de aannemer vinden die bij hem of haar past. 

WAT?
Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

STICHTING KLANTGERICHT BOUWEN
Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen, een stichting zonder winstoogmerk. Met ruim tien jaar ervaring in het meten van prestaties van aannemers bij de bouw van koopwoningen zijn wij klaar voor de volgende stap. Met Bouwnu.nl geven we de consument op eenvoudige wijze de mogelijkheid om bij bouwprojecten een weloverwogen keuze te maken voor een aannemer. 

VALLEIBOUW

Bouwen is meer, veel meer dan alleen stenen op elkaar stapelen met wat cement ertussen. Bouwen is zorgen voor optimale tevredenheid en onbezorgd wonen en werken. Die tevreden klanten ontstaan door altijd topkwaliteit te leveren. Een nieuwe woning, een verbouwing of een onderhouds- of renovatieproject: Valleibouw pakt uw klussen met beide handen aan. Geen woorden. Nee, daden.