11 september 2015

Terug naar verbouw projecten Terug naar verbouw projecten

VERBOUWING VEENENDAAL

Deze wonig is geheel gerenoveerd, uitgebouwd en verbouwd.
Deze woning was in de loop der jaren ernstig verzakken doordat er gedeeltelijk nagenoeg zonder fundering op de oude veenlagen was gebouwd naast de nabij gelegen Grift.

We hebben hier de kelder uitgebreid / vergroot en voorzien van een nieuwe vloer. Oude funderingen opgegraven en daaronder nieuwe funderingen aangebracht zodat alles weer stabiel is geworden. De oude scheuren in de gevel zijn voorzien van RVS ankerwerk zodat dit ook weer een stevig geheel is geworden.

Aan 1 zijde hebben we een aanbouw en een veranda aangebouwd. De keuken is verplaatst en door de aanbouw is de woonkamer vergroot. Alle ruimtes, beneden en boven, zijn voorzien van nieuwe plafonds en nieuw stucwerk. Ook is de gehele CV en elektra installatie compleet vernieuwd.

Betrouwbaar in verbouw

Verbouwen? Goed plan. Als u het ons vraagt, kunt u meestal gewoon blijven waar u wilt. Ook als uw huis of kantoorruimte niet naar uw zin is. Met de juiste aanpassingen woont en werkt u weer optimaal.
Valleibouw heeft ruime ervaring in verbouwingen. We werken graag samen met bouwkundig specialisten, zoals architecten. Daardoor zijn we een betrouwbare partner.
Dat maken wij graag inzichtelijk. Bekijk hier een selectie van ons verbouwwerk