29 september 2016

Terug naar verbouw projecten Terug naar verbouw projecten

VERBOUW WONING

In Veenendaal hebben we schuin achter een woning een aanbouw geplaatst. 

Door deze wijze van aanbouwen is er een extra ruimte onstaan terwijl de hoofdvorm van de bestaande ruimte, keuken, woonkamer en entree, in tact zijn gebleven. Deze zijn wel geheel voorzien van nieuwe afwerking zodat het geheel in 1 stijl is uitgevoerd.
In de nieuw ontstane ruimte is gekozen voor een ruime zithoek met de televisie en speelruimte voor de kinderen en in de oorsprokelijke is een sfeervol zitje gemaakt rondom de haard.
Tevens als groot voordeel kan gesteld worden dat door deze wijze de tuin niet veel heeft ingeleverd en het uitzicht en lichtinval optimaal is.
Als extra hebben we hier nog een nieuwe garage naast de woning gebouwd welke vanuit de woning bereikbaar is middels een tussendeur.

Betrouwbaar in verbouw

Verbouwen? Goed plan. Als u het ons vraagt, kunt u meestal gewoon blijven waar u wilt. Ook als uw huis of kantoorruimte niet naar uw zin is. Met de juiste aanpassingen woont en werkt u weer optimaal.
Valleibouw heeft ruime ervaring in verbouwingen. We werken graag samen met bouwkundig specialisten, zoals architecten. Daardoor zijn we een betrouwbare partner.
Dat maken wij graag inzichtelijk. Bekijk hier een selectie van ons verbouwwerk